Möten med män(niskor)

Har funderat lite över gårdagens möten inne på Flurran, det var en hel del intressant folk där och man fick sig rätt många goa skratt.
Frågan "Du kommer från Göteborg va?" tenderar ju också att vara fras två när grabbsen skall ragga på mig. Undrar varför? Visserligen fattar jag ju att det hörs på min dialekt men de verkar ju inte direkt som raketforskare när det är det första de lyckas klämma ur sig... Då brukar jag bre på lite extra och fråga hur de kan tro något så konstigt.
Efter gårdagen inser jag att man kan trycka in killarna i olika fack. Japp, jag gillar att kunna kategorisera människor och framförallt att låta min förutfattade meningar frodas.
.
Den självgoda
Här har vi killen som är sjukt snygg, i alla fall om han själv får bedöma sitt utseende. I själva verket kanske han ser okej ut men inte mer.
Igår kännetecknades han av "Göteborgaren" som helt uppenbart tyckte att Alex var en riktig pudding i sin sexiga klänning. Minutrarna var inte många innan han vitt och brett minsann berättade att om vi (läs: hon) ville förlusta sig på honom så fanns det minsann inget hår någonstans förutom på huvudet.
Han drog obegripliga skämt i en takt som skulle få den duktigaste av rappare att bli grön av avund. Naturligtvis skrattade han högt åt dem också. När varken Alex eller jag (han övergick till mig när han insåg att han inte hade något att hämta hos Alex) förstod vad fan det var som var så roligt, eller ens minsta roligt, förklarade han helt enkelt att vi var så tröga att det var ett under att vi alls rörde oss.
Men att någon stoppar handen innanför byxlinningen på sig själv för att fiska upp en "porslinsgris" kan i min värld faktiskt aldrig bli roligt.
.
Den stela
Ofta även detta en kille som ser rätt bra ut och vet om det men så fort han kommer upp på dansgolvet ser det ut som någon kört ner en lagom lång träplanka baktill i skjortan och sedan tajtat till. Killen som är alldeles för rädd för att sabba sin coola image genom att råka bjuda på sig själv på dansgolvet och fuldansa. Nej, sådant gör man faktiskt inte!
På Flurran träffar man som tur var inte dessa så ofta eftersom stället i sig är ganska ofascionabelt men det finns minsann typexempel även där som tror att de på något magiskt vis skall kunna locka en kvinna till sig med sitt stelbenta steppande på dansgolvet.
.
Den gifta
Japp, naturligtvis finns även de gifta ute på dansställena och inget konstigt med det. Däremot börjar det ju bli lite småskumt när de ringmärkta herrarna närmar sig halspartiet med ökad andhämtning (som garanterat inte beror på dansen i sig), viskar lite fint i örat att de minsann "vill ha mer" och helt plötsligt märker man att läpparna närmar sig sin egen mun. När man då lite fint påpekar att han har en fru någonstans som han kanske skulle skänka en tanke får en axelryckning till svar, ja, då inser man att det nog inte är första eller sista gången mr gift är ute och letar lammkött (japp, jag räknar Alex och mig till lammkött ;)). Ett artigt "far åt pipsvängen" eller dylikt kan då vara på sin plats.
.
Den skrämmande
Detta är killen som först verkar helt okej, snygg, dansar som vem som helst, trevlig men, där man ju längre tiden går, inser att det är någonting hos personen som inte känns helt hundra. Ögon som liksom borrar sig in i kroppen (ofta lite för tättsittande...huga!), ett dansande som mer och mer övergår till att likna en påfågels parningsdans och händer som effektivt börjar hålla en kvar på plats på dansgolvet.
Här är det ju garanterat läge för polaren att rycka in om inte personen ifråga själv lyckas konstatera att det inte är någon man borde vistas ensam med.
.
Den balla
Typen som verkligen bjuder på sig själv, ingenting är pinsamt utan han släpper loss och roar ett helt dansgolv. Det perfekta ragget om det inte vore för att han alltid är gift, förlovad eller bög.
Naturligtvis fanns det ett helt gäng utav dessa killar där igår och de gjorde ju såklart vår stund på schlagergolvet fantastiskt rolig.
.
Den skitfulla
Ja, honom känner vi väl alla till. En andedräkt som gör sig påmind redan på meters avstånd, ögon som försöker fokusera någonstans mellan hakan och naveln och hade inte stället varit så fullt att de andra gästerna stagade upp honom hade han inte kunnat stå upprätt ens med den största viljeansträngning.
Även om det här nu skulle vara en superheting i vanliga fall och man nu skulle ha den dåliga smaken att följa med den här herren hem så lär man ju inte få ut någonting utav natten ändå.
.
Alla killar vi träffade under kvällen igår gick att stoppa in i någon av ovanstående kategorier förutom...
Den snopna
...som faktiskt var en jävligt trevlig och snygg kille i rätt ålder, verkade ha alla hästar i stallet och var inte allt för full. Han räknade kallt med att få med sig två snygga brudar i kort-kort och knähöga stövlar hem på "efterfest" eftersom han spenderat säkert en timme med att limma på oss. Emellertid föll det sig inte bättre än att vi båda drog iväg så fort som benen förmådde i dessa höga klackar och med sprängfull blåsa. Någonstans bakom oss hör vi så killen ropa och fråga vad som hände, om vi inte skulle med i taxin. Stackare!
.
Konstigt att vi inte fick något ragg?

Kommentarer
Postat av: ~Sol~

Haha, ragg hade ni ju så det blev över. Frågan är snarare varför ni valde att fly fältet än illa fäkta. ;)

2011-10-24 @ 19:38:11
URL: http://vonnes.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0