Rastlöshet på en plattform

Plattformen där man är posterad för att besikta kroppar erbjuder inte så mycket annat att göra än just att besiktiga kroppar.
Där finns inget blod man måste spola bort, inga knivar som måste stålas och inte heller behöver man tvätta sig i samma utsträckning som på de andra stationerna. 
Då kan ni ju förstå att det lätt blir lite långtråkigt när man står uppflugen tre fyra meter upp i luften och väntar på nästa kropp.
 
Olika personer har olika sätt att roa sig. Man kan dansa lite för sig själv eller snacka med folket på golvet...eller helt enkelt måla smilaisar i blod på rumporna. 
Jag roar mig med det sistnämnda för det mest. Eller ja, gärna kombinerat med de andra två varianterna men i alla fall. En stjärna, ett hjärta, en smiley eller ett trevligt ord på vägen. 
 
Okej, nu ville det sig inte bättre än att min fantasi hade börjat tryta lite och jag tänkte att jag skulle måla en smiley på insidan röven i bäckenhålan.
 
Kollegan: Men vem fan vill ha en glad gubbe i röven då?
 
Några sekunders tystnad infinner sig...
 
Kollegan: Ja just fan, du har ju blivit upplärd av honom ja! (sägs med ett flin på läppparna)
 
Nu vet inte jag vad han vill mena med det. Att Herr Nihlen gillar smilande gubbar i röven eller att han gillar att rita smilande gubbar i röven.
 
(Förresten vill jag tillägga att Jafar uppskattar mina små konstverk och garvar åt dem när de passerar förbi honom. Men nu har jag slut på motiv...fasen också!)

Kommentarer
Postat av: ~Sol~

Rita dit Darth Vader eller möjligtvis Homer Simpson? :D

Svar: Hahaha!!! Skall fan försöka hinna med det. De har skruvat upp tempot nu så det kan bli tight :P
Marie

2012-08-09 @ 21:26:44
URL: http://vonnes.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0