Funderar på att sluta skriva här nu

Ja, som ni sett så är uppdateringstakten här långt ifrån frekvent och det beror som mest på att jag inte riktigt har tiden att skriva längre. Eftersom jag dessutom vet vilka de flesta är som är här inne och kikar då och då är, och vet att det är människor jag pratar med ändå (och de som inte är det kanske det är dags att jag börjar göra det med...) så tänker jag att det nog är dags att sluta skriva.
Jag började ju en gång i tiden för att ha någon slags träningsdagbok för mig och min hund. Nu äger jag ingen hund längre och det har mer övergått till en del trams som jag känt att jag vill få ur mig. Idag vet jag inte ens om jag känner att det är roligt längre...vi får se. Jag ger det ett par dagar och funderar på om andan kommer åter.
Hur som haver så kommer det en rad den dag jag bestämt mig.
 
Kram på er sköningar!
 

"Ät så mycket bullar du vill."

Så har denna fantastiskt långa dagen kommit till ända. Jag började i obduktionssalen vid åttasnåret i morses, körde på till tre i skolan, for vidare till Shell för att jobba mitt första pass och var tillbaka hemma i min lya nästan sjutton timmar senare.
 
Om jag sa att jag inte var trött sista två timmarna på jobbet och om jag sa att jag inte tittade på klockan sjuttioelva gånger mellan klockan nio och klockan tio så skulle jag ljuga friskt. MEN fan vilken trevlig arbetsplats. Det lilla jag fått uppleva av cheferna är än så länge bara positivt och arbetskamraterna, jag säger bara halleluja! Shit pommfritt vilka goa gubbar! 
Just precis i detta nu kan jag itne säga att jag längtar efter nästa gång jag skall jobba eftersom jag är rätt trött i fötterna men jag kan lova att det kommer inte kännas en minut tråkigt att gå dit nästa vecka. 
 
Så har ni inget bättre för er så kom och hälsa på mig i Boländerna vettja.
 
Puss på er!

RSS 2.0