Briljanta idéer frodas på Gröna Gatan

Jag har ingen kaffebryggare. En stor anledning till att jag använder vattenkokaren och presskaffe är att det är lite enklare. Tänk själva, inget räknande av kaffeskopor, inget svärande när man tappar bort sig i räknandet, inga massa filter som ger papperssmak. Alltså finns det massor av plus med att skita i bryggkaffe.
 
Det blir ju också en del sump i vet de flesta som druckit kaffe som bryggs på det viset. Nu fick vi den alldeles lysande idéen att spå i kaffesump. Det hade ju vart hur coolt som helst att få veta vad som händer nästa vecka eller så.
 
Googlar lite snabbt hur man gör. "Snurra sumpen med ett svirr och läs av symbolerna." Detta följs av en symbollista med massa roliga saker.
Eller vad sägs om: Skalbagge- en svår uppgift går dig till mötes, Svärd-ovänner/fiender kommer falla, Björn- var eftertänksam vid nya beslut?
Hur fan ser en kaffesumpsbjörn ut liksom?
 
Happ, men vi snurrar på i alla fall. På listan finns ingen symbol som heter "jämnt brunt lager över hela insidan av koppen"...Hmm. Vad betyder det då?

Kommentarer
Postat av: ~Sol~

Meh! Den betydelsen är förstås given!
"Detta är en jävla massa båg, men om det roar dig så kan du ju försöka hitta figurer här så låtsas vi att det betyder något."
Piece of kaka. :D

Svar: Men åh...! Är det inte på riktigt?! Fasen vad taskigt...:)
Marie

2012-09-06 @ 14:23:05
URL: http://vonnes.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0