Funderingar kring en arm och en herre

Igår var det lördag. Som sig bör en lördag hade en gäng veterinärstudentskor och en läkarstudentska bestämt träff på Stora torget för vidare transport till, för ölintagande, lämpligt ställe. 
Som av en händelse visade sig detta lämpliga ställe ligga alldeles invid, eller ja, på Stora torget. (Lämpligheten stod att finna i att det är ett Irländskt ställe och de serverar öl.)
Som av en annan händelse så visade det sig också vara en herrans massa andra människor som insett lämpligheten i att ägna sig åt ölintagande just där. Detta resulterade ju då i en stor brist på sittplatser och vi använde våra hökögon till att studera sällskapen i direkt anlutning till vårt barbord och avgöra när de möjligen skulle kunna tänkas lämna sina bord.
 
För att nu inte tråka ut er med för många detaljer så fick vi till slut ett bord då bartendern varit där och städat undan efter två herrar som lämnat (möjligen kanske för att gå ut och röka och möjligen kanske visste vi om det men ansåg nu platsen tom). Efter en bra stund kommer då dessa två aningen överförfriskade herrar tillbaka och den ena parten i deras duo, vi kan kalla honom Illern, var synnerligen upprörd över vårt tilltag och ville gärna diskutera detta med oss på ett inte så sympatiskt sätt. Efter att ha dividerat lite säger Illern plötsligt med aningen sluddrig stämma "jag är politiker här i stan" varpå han drar upp tröjärmen fyra och en halv centimeter och avslöjar på så vis en tatuering.
 
Hur det nu kom sig fick den andra parten i deras duo tagit med sig Illern bort till ett annat bord och sedermera fick även vakten den stora äran att lotsa Illern ut genom dörren.
 
Nu undrar jag bara: vad fan betydde tatueringen? Och vore det inte smartare av Illern att visa upp den för någon som faktiskt förstod dess innebörd? Och trodde Illern verkligen att tatueringen skulle skrämma sex veterinärstudenter inne på O' Connors?
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Du som är så bra på att rita måste ju nu skissa fram en bild på tatueringen så vi kan försöka luska ut svaret på din fråga! :-)

Svar: Haha, ja jag skall försöka. Först och främst försöka komma ihåg hur den såg ut då :P
Marie

2013-01-28 @ 10:50:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0