Vår i luften

Så, nu är vi till baka i verkligheten och Uppsala igen!

Det tog verkligen emot att sätta sig i bilen i går morse när solen strålade för allt vad den var värd och Göteborg visade sig ifrån sin allra bästa sida. Nu är vi dock hemma från vårt påsklov som varit helt underbart på många sätt och vis.
En av anledningarna till att lovet varit så bra är att Saphira inte gjort ett enda utfall sedan vi var hos Frida förra onsdagen, hon har också träffat en herrans massa okänt folk och den enda hon egentligen reagerat med en viss skepsism emot är min gamla mormor. Vi har också fått ett kvitto på att all inkallningsträning vi ägnat oss åt gett resultat då hon nu tvärvänder och kommer som ett skott när hon är lös på promenaderna.

Dagen idag har helt och fullt tillägnats mina studier eftersom tentan börjar nalkas, på tisdag morgon är det dags. Håll tummarna! Under eftermiddagen har vi suttit hemma hos Elin och pluggat. Eftersom vi hade tre hundar i gänget valde vi att ta en kort promenad tillsammans så att de skulle känna sig lite mer avslappnade. Jag kan säga att det var nog ingen som mötte oss som trodde att två av mattarna känner att deras hund har en del problem med andra hundar. All tre uppförde sig exemplariskt och traskade på som små ljus. Underbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0