Solvalla

Planen för dagen var att vi skulle fara till Solvalla och titta på Ylva som skulle köra premielopp med sitt sto. Det var tänkt att jag skulle vara hästskötare och Otto skulle fota och passa hunden.
Glada i hågen hoppade vi in i  bilen vid niosnåret och beger oss mot den vackra hufvudstaden.
Plötsligt höjs radiovolymen av sig själv och det vet vi ju alla vad det betyder, just det, trafikinformation. En bil hade kört in i mitträcket vid Rotebro (eller något liknande). Inte kunde väl vi veta att det var bara ett par kilometer längre fram. Det blev vi dock snart varse eftersom det tog tvärstopp. När vi köar som bäst kommer två brandbilar, tre ambulanser och snuten och skall pressa sig förbi. Det kan inte vara ett lätt jobb de har alltså!
Det tog en och en halv timma innan bilarna var borta och trafiken kunde släppas på igen. En lång väntan kan man säga men vi nyttjade tiden till att träna med störningar längs vägrenen:) Det var riktigt roligt och Saffe traskade omkring där som att det var den självklaraste sak i världen.

Så småningom kom vi i alla fall fram till travbanan och kunde titta på Ylva när det var hennes tur att ge sig ut på banan. Hon körde strålande och klarade sig inom tidsramen och i rätt gångart hela vägen runt. Jätteroligt!


På väg till Solvalla fastnade vi här.




Så här kul tyckte Saphira att det var så vi beslöt oss för att hoppa ut och träna lite i stället.




Här har vi Ylva i ledningen...Eller?!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0