Ett hypotetiskt inlägg om en hypotetisk blå halstablett

Rent hypotetiskt, om slaktbandet skulle stanna i tjugo minuter efter lunchen så kan man tänka sig att det skulle bli en liten folksamling vid det som gått sönder för att alla vill inspektera hur utbytet av den trasiga taljan går. Hypotetiskt sett skulle det vara två tjejer och ungefär fyrtio karlar här i Hörby. 
 
Om tjejerna ätit lök till lunch skulle man kunna tänka sig att de skulle vilja ha en halstablett och hypotetiskt sett så kanske det skulle finnas en kille där inne som hade en, men bara en, liten blå skarp karamell i fickan som han  gldeligen gav bort.
Rent hypotetiskt skulle tjejerna nog vilja dela systerligt på halstabletten och alltså låta den ena tjejen suga på karamellen en stund först för att sedan överlämna den till den andra tjejen. Man kan ju tänka sig att de då inte skulle vilja ta i den med äckelpäckelhänder utan skulle kanske liksom föra över den från mun till mun.
 
Man skulle då kunna tänka sig hypotetiskt sett att detta skulle uppmärksammas av alla gubbar i hallen och någon skulle reagera genom att ruska på huvudet och vifta med händerna med den tydliga gesten "ni är ju inte kloka", en annan skulle muttra lite över att han inte hade kameran uppe kanske medan en tredje möjligen skulle säga att "han minsann också ville smaka". 
 
Jag säger ju inte att jag vet att detta är vad som skulle hända men hypotetiskt sett låter det ju rimligt... Detta har jag funderat på en stund nu.
 

Kommentarer
Postat av: ~Sol~

Låter som en rimlig hypotes.

Svar: Alltså man kan ju inte riktigt veta förrän man testat men det känns som att det skulle kunna vara så :P
Marie

2012-08-08 @ 12:07:23
URL: http://vonnes.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0